Plats: Importgatan 1, 262 73 Ängelholm
+46 735-028 112

Om Oss

När det handlar om mer än bara mätning

Elite Mätkonsult Syd AB är ett bolag som genomför mättekniska uppdrag åt bygg-, anläggnings- och infrastrukturbolag. Bolaget startade slutet på 2019 och har en vision att tillhandahålla, framförallt komplexa, entreprenader och byggen med den bästa kunskapen och de effektivaste lösningar inom det mättekniska området för en lönsam och effektiv byggprocess.

Som kund hos oss ska ni kunna förlita er på att ni får den höga kompetens som era uppdrag kräver och att ni får en av våra medarbetare som hela tiden stöttar er och föreslår lösningar för en ökad produktion och större lönsamhet. Med andra ord så tillsätter vi aldrig någon som inte har erfarenhet att sköta och driva mätuppdraget på era projekt.

Vi har även en stark vision för våra medarbetare att driva bolaget framåt genom att hålla sig informerade om nya produkter och även driva sin egna utvecklingen. Detta ska medföra att medarbetaren ska känna att hen får möjligheten att söka egna utmaningar inom bolaget. Som medarbetare hos oss blir du alltid hörd och dina tankar och idéer lämnas aldrig sidosatta.